Наслов:

„МАКФЕСТ“ Е МАЈКА НА НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ

Овој наш фестивал слави 25 години - идеално време за преиспитување

Објавено на: 07.10.2010
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Макфест

Клучни зборови:
Валентина Тодоровска 2010

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат