Наслов:

ФИЈАСКОТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА „СТРУШКИ… 2011“

златни јубилеи - еден заврши друг не чека

Издадено на: 21.08.2010
Автор: Весна Димчевска, Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 22065 | Страна: 21


Клучни зборови:
2010 Ангелина Димоска Весна Димчевска Лугански Мацуев Михаил Плетњов Нова Македонија Охридско лето Рахлин Симон Трпчески Струшки вечери на поезијата

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат