Наслов:

„ОХРИДСКО ЛЕТО“ Е МОЌЕН ДВИГАТЕЛ НА КУЛТУРНИТЕ ПРОЦЕСИ

Марко Коловски еден од авторите на монографијата по повод јубилејот

Објавено на: 03.08.2010
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Охридско лето, Марко Коловски,

Клучни зборови:
Охридско лето Марко Коловски Тина Иванова 2010

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат