Наслов:

БЛЕСКАВ СТАРТ НА „ОХРИДСКО ЛЕТО“

отворање на јубилејното „Охридско лето“

Објавено на: 14.07.2010
Автор: Невена Поповска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Рускиот национален оркестар, Михаил Плетњов, Симон Трпчески

Клучни зборови:
2010 Рускиот национален оркестар Охридско лето Михаил Плетњов Симон Трпчески Невена Поповска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат