Наслов:

КОЗМИН И НАЧЕВСКИ НОСИТЕЛИ НА „ТРАВИЈАТА“

Мајски оперски вечери 2010 - „Травијата“ од Џузепе Верди

Издадено на: 17.05.2010
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Травијата“ од Џузепе Верди,
Учесници:
МОБ, Дарина Такова, Ифрим Козмин, Горан Начевски, Методи Матакиев, Емил Бошнаков, Горан Начевски,
Забелешка:
Мајски оперски вечери 2010 - „Травијата“ од Џузепе Верди

Клучни зборови:
2010 Горан Начевски Дарина Такова Елени Новаковска Емил Бошнаков Ифрим Козмин Методи Матакиев МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат