Наслов:

„ЉУБОВНАТА НАПИВКА“ ПОНУДИ ПРОСЕЧНОСТ

Кон отворањето на Мајските оперски вечери 2010 - „Љубовна напивка“ - Гаетано Доницети

Објавено на: 12.05.2010
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Љубовна напивка“ - Гаетано Доницети
Учесници:
МОБ, Елвира Фатикхова, Марко Фрузони, Горан Начевски, Владимир Саздовски, Катерина Стојановска, Саша Николовски - Ѓумар
Забелешка:
Кон отворањето на Мајските оперски вечери 2010 - „Љубовна напивка“ - Гаетано Доницети

Клучни зборови:
2010 Елвира Фатикхова Марко Фрузони Саша Николовски-Ѓумар Владимир Саздовски Елени Новаковска МОБ Горан Начевски Катерина Стојановска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат