Наслов:

ЗОШТО Е ЗАБОРАВЕН ПЕТРЕ БОГДАНОВ-КОЧКО

за еден од иницијаторите и основачи на првата македонска опера

Издадено на: 07.05.2010
Автор: Александар Димитровски, новинар во пензија
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Петре Богданов Кочко

Клучни зборови:
2010 Александар Димитровски Петре Богданов Кочко

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат