Наслов:

ВО ИЗМИР ПРЕТСТАВЕНА ТРАДИЦИОНАЛНАТА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

втора средба на Студиската група за музика и танц во ЈИЕ

Објавено на: 24.04.2010
Автор: К.Б.
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Велика Стојкова-Серафимовска, Ивона Опетческа-Татарчевска, Родна Величковска и Соња Здравкова-Џепаровска

Клучни зборови:
Соња Здравкова-Џепаровска 2010 Ивона Опетческа-Татарчевска К.Б. Велика Стојкова-Серафимовска Родна Величковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат