Наслов:

НИЗ ПЕКОЛОТ И ЧИСТИЛИШТЕТО СО „ТРЕТИОТ“

Отворањето на годинешниот „Танц фест“

Објавено на: 16.04.2010
Автор: Миркица Поповиќ
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Третиот“ во кореографија на Рисимкин,
Учесници:
Рисима Рисимкин, Академијата за современ танц од Ротердам, Кирил Џајковски, Ана Рети, Игор Киров, Татјана Петковска

Клучни зборови:
Татјана Петковска Рисима Рисимкин Игор Киров Кирил Џајковски 2010 Миркица Поповиќ Академијата за современ танц од Ротердам Ана Рети

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат