Наслов:

ИНТИМНО КОНЦЕРТНО ДОЖИВУВАЊЕ НА ИЗВОРНИОТ МЕЛОС

концерт на македонскиот етносостав „Љубојна“,

Издадено на: 12.04.2010
Автор: Бојан Шашевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Љубојна“, Оливер Јосифовски, Вера Милошевска, Ѓорѓи Јолевски, Сергеј Андреевски,

Клучни зборови:
„Љубојна“ 2010 Бојан Шашевски Вера Милошевска Ѓорѓи Јолевски Оливер Јосифовски Сергеј Андреевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат