Наслов:

МУЗИКАТА НЕМА РАМНОПРАВЕН ТРЕТМАН

разговор со Претседателот на СОКОМ Марко Коловски,

Издадено на: 06.04.2010
Автор: Катерина Богоева
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Денови на македонската музика, СОКОМ, Марко Коловски,

Клучни зборови:
2010 Денови на македонската музика Катерина Богоева Марко Коловски СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат