Наслов:

И МУЗИЧКОТО НАСЛЕДСТВО Е БЕЗ ЗАШТИТА

научна трибина во организација на СОКОМ

Објавено на: 27.03.2010
Автор: Катерина Богоева
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Денови на македонската музика, СОКОМ, Елени Новаковска, Ивона Опетческа-Татарчевска, Марко Коловски,

Клучни зборови:
Катерина Богоева 2010 Ивона Опетческа-Татарчевска Марко Коловски Денови на македонската музика Елени Новаковска СОКОМ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат