Наслов:

УКИНУВАЊЕТО НА АНСАМБЛИТЕ НА МРТВ ОСТАВИ ПОСЛЕДИЦИ

РАЗГОВОР СО ЈАНА АНДРЕЕВСКА, СЕЛЕКТОР НА ДММ

Издадено на: 23.03.2010
Автор: Катерина Богоева
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Јана Андреевска, Денови на македонската музика

Клучни зборови:
2010 Денови на македонската музика Јана Андреевска Катерина Богоева СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат