Наслов:

АЛЕКСАНДРА СО ЕВРОПСКА КАРИЕРА

ГЛАСОТ НА КВАРТЕТОТ ДАУТОВСКИ ЈА ОСВОЈУВА МЕЃУНАРОДНАТА МУЗИЧКА СЦЕНА

Издадено на: 22.03.2010
Автор: Јулија Илијевска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Александра Поповска,
Забелешка:
ГЛАСОТ НА КВАРТЕТОТ ДАУТОВСКИ ЈА ОСВОЈУВА МЕЃУНАРОДНАТА МУЗИЧКА СЦЕН

Клучни зборови:
2010 Јулија Илијевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат