Наслов:

ВАНЧО ЧАВДАРСКИ – МАКЕДОНСКИОТ ОДИСЕЈ

Осумдесет години од раѓањето

Издадено на: 13.03.2010
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ванчо Чавдарски

Клучни зборови:
2010 Бојан Ортаков Ванчо Чавдарски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат