Наслов:

КОРЕНИТЕ КАКО ПОСТОЈАНА ИНСПИРАЦИЈА

ИНТЕРВЈУ СО ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ

Издадено на: 12.03.2010
Автор: Марина Ѓорѓиевска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Васил Хаџиманов,
Забелешка:
ИНТЕРВЈУ СО ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ

Клучни зборови:
2010 Васил Хаџиманов Марина Ѓорѓиевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат