Наслов:

ВЕЧЕР ЗА УЖИВАЊЕ И ЗА ИЗМАЧУВАЊЕ

Кон концертот на Македонската филхармонија, диригент Марко Летоња - Словенија, виолина Изабел Фауст - Германија

Издадено на: 12.02.2010
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Брамсовиот „Концерт за виолина и оркестар во Де-дур оп.77“, Брукнеровата Симфонија бр.4
Учесници:
Македонската филхармонија, Марко Летоња, Изабел Фауст
Забелешка:
(Кон концертот на Македонската филхармонија, диригент Марко Летоња - Словенија, виолина Изабел Фауст - Германија

Клучни зборови:
2010 Елени Новаковска Изабел Фауст Македонската филхармонија Марко Летоња

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат