Наслов:

ПАРИТЕ И ОПРЕМАТА ГИ ДРЖАТ ЅВЕЗДИТЕ НАСТРАНА

НЕ ОДМИНУВААТ ЛИ СВЕТСКИТЕ МУЗИЧАРИ

Објавено на: 05.02.2010
Автор: Јулија Илијевска
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
НЕ ОДМИНУВААТ ЛИ СВЕТСКИТЕ МУЗИЧАРИ

Клучни зборови:
2010 Јулија Илијевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат