Наслов:

И НАЈГОЛЕМАТА САЛА Е ПРЕТЕСНА ЗА ТОШЕ

„Со хуманост до светлината“ - концерт во чест на Проески

Издадено на: 26.01.2010
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Аки Ракимовски, Борис Новковиќ, Нина Бадриќ, Тони Цетински, Јелена Томашевиќ, Бојан Маровиќ, Калиопи, Елена Ристеска,

Клучни зборови:
2010 Катерина Шекеровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат