Наслов:

КАЖИ НЕШТО ДРАГА ПА МАКАР И ЛАГА

по василичарскиот концерт на македонската опера

Објавено на: 14.01.2010
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21884 | Страна: 21

Учесници:
Македонска опера и балет

Клучни зборови:
Нова Македонија Ангелина Димоска Македонска опера и балет 2010 Василица Кажи нешто драга

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат