Наслов:

КОНЦЕРТ СО ИНСТРУКТИВНА ВРЕДНОСТ

Концерт на квинтетот „Ариранг“

Објавено на: 21.12.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Дела од Август Клугхарт,Јозеф Мирослав Вебер, Жак Ибер, Томислав Зографски
Учесници:
Дувачки квинтет „Ариранг“, Лаура Вајс Јерг Шнајдер, Штефан Дилнер, Себастијан Шиндлер, Моника Шнајдер

Клучни зборови:
Жак Ибер Марко Коловски Македонско радио 2009 Дувачки квинтет „Ариранг“ Август Клугхарт Јозеф Мирослав Вебер Лаура Вајс Јерг Шнајдер Штефан Дилнер Себастијан Шиндлер Томислав Зографски Моника Шнајдер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат