Наслов:

НАШИОТ ИЗВОРЕН МЕЛОС Е ЕГЗОТИЧЕН ЗА СТРАНСКИТЕ УШИ

Одблиску со Дуке Бојаџиев

Издадено на: 11.12.2009
Автор: Александар Митевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Дуке Бојаџиев,

Клучни зборови:
2009 Александар Митевски Дуке Бојаџиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат