Наслов:

НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОКОМ

кадровско освежување

Објавено на: 10.12.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Информација за изборите во СОКОМ

Клучни зборови:
Марко Коловски Македонско радио СОКОМ 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат