Наслов:

БЕЗ ОСЦИЛАЦИИ

Затворање на златна лира

Објавено на: 09.12.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Учесници:
Марија Ѓошевска, Елена Анастасовска – Ивановска
Забелешка:
Кон затворањето на Златна лира 2009

Клучни зборови:
Марко Коловски Македонско радио 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат