Наслов:

ВИСОКИ ШТИКЛИ И ЦРНИ ЧОРАПИ!

РЕКЛАМИТЕ И МУЗИКАТА

Објавено на: 27.11.2009
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21848 | Страна: 24


Клучни зборови:
Нова Македонија Драган Мијалковски Конкорд Ангелина Димоска 2009 Високи штикли На 223305

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат