Наслов:

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА – СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР ЗА ПОЧИТ

со свечен концерт Филхармонијата ќе го прослави јубилејот 65 години постоење

Издадено на: 26.11.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонската филхармонија, Елена Мисиркова-Лоза, Јануш Пшибилски, Маја Чаначевиќ

Клучни зборови:
2009 Елена Мисиркова-Лоза Јануш Пшибилски Маја Чаначевиќ Македонската филхармонија Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат