Наслов:

ЕВРОПА ПОД НОЗЕТЕ, МАКЕДОНИЈА ВО СРЦЕТО

ВАСИЛИ ЧИЧИЈАШВИЛИ- ЕКСПРВЕНЕЦ НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Издадено на: 24.11.2009
Автор: Д.С. Каргов
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Васили Чичијашвили
Забелешка:
ВАСИЛИ ЧИЧИЈАШВИЛИ- ЕКСПРВЕНЕЦ НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Клучни зборови:
2009 Васили Чичијашвили Д.С. Каргов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат