Наслов:

СРЕДИНАТА Е ОДРАЗ НА НАС САМИТЕ

Доријан Јовановиќ, фронтмен на групата „Стринг форсис“

Објавено на: 20.11.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Доријан Јовановиќ, „Стринг форсис“

Клучни зборови:
Стринг форсис Тина Иванова 2009 Доријан Јовановиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат