Наслов:

МАКЕДОНСКИТЕ НАРОДНИ ПЕСНИ-ОТШЕПОТЕНИ ОД ШОПЕН

ИНТЕРВЈУ - ПАНДЕ ШАХОВ

Објавено на: 18.11.2009
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21840 | Страна: 16


Клучни зборови:
интервју Панде Шахов Ангелина Димоска 2009 Нова Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат