Наслов:

ТАНЦОВА ВИТАЛНОСТ, ДИНАМИКА И СИЛНА ЕНЕРГИЈА

Кон второто издание на Фестивалот за современ танц „Локомоушн“

Издадено на: 14.11.2009
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Изабел Шат, Бруно Пошерон,

Клучни зборови:
2009 Бруно Пошерон Емилија Џипунова Изабел Шат

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат