Наслов:

ТЕХНИЧКА ПОДГОТВЕНОСТ И ДОЗИРАНА ЕМОТИВНОСТ

За Рециталот на Марија Ѓошевска, пијано - Музеј на град Скопје

Објавено на: 09.11.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
24-те Шопенови прелудиуми оп. 28 и „Гаспар во ноќта“ на Морис Равел,
Учесници:
Марија Ѓошевска,
Забелешка:
За Рециталот на Марија Ѓошевска, пијано - Музеј на град Скопје

Клучни зборови:
Марија Ѓошевска Елени Новаковска 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат