Наслов:

КЛАСИКАТА МОЖЕ ДА ЗВУЧИ ЗАБАВНО

Билјана Петровска е магистер по пијано

Објавено на: 07.11.2009
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Билјана Петровска

Клучни зборови:
Јасминка Павловска 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат