Наслов:

МАКЕДОНСКА ПЕСНА ВО КОСМОПОЛИТСКИ ДУХ

Кон албумот „Песна за мојата песна“ на македонската група „Љубојна“

Објавено на: 02.11.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
албумот „Песна за мојата песна“
Учесници:
„Љубојна“,

Клучни зборови:
Тина Иванова 2009 „Љубојна“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат