Наслов:

НЕПОВТОРЛИВО И ИНСПИРАТИВНО ЗВУЧНО ПАТУВАЊЕ

Четвртата вечер на Скопскиот џез-фестивал

Објавено на: 27.10.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
норвешкото дуо Арве Хенриксен и Јан Бенг, и американскиот визионер Џон Хасел, „Марифа стрит“,

Клучни зборови:
Јан Бенг и американскиот визионер Џон Хасел „Марифа стрит“ Тина Иванова 2009 Арве Хенриксен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат