Наслов:

ОДЛИЧЕН ВИКЕНД НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ

Со женски и со американски џез се одбележаа втората и третата вечер на СЏФ

Објавено на: 26.10.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Бред Мелдау, Лери Гренадир, Џеф Балард, Квинтетот на Џејмс Картер, Кори Вилкс, Жерард Гибс, Ралф Армстронг, Леонард Кин

Клучни зборови:
Ралф Армстронг Леонард Кин Тина Иванова 2009 Бред Мелдау Лери Гренадир Џеф Балард Квинтетот на Џејмс Картер Кори Вилкс Жерард Гибс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат