Наслов:

ЖИВЕАМ ПОСРЕЌНО ОД МОЈОТ СОН

Стил: Ана Дурловски

Објавено на: 24.10.2009
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ана Дурловски

Клучни зборови:
Јасминка Павловска Ана Дурловски 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат