Наслов:

ПОДОБРО СЕ БАКНУВАМ СО БРАДА

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО ДАСТИ ХИЛ, БАСИСТ ВО „ЗИ-ЗИ ТОП“

Издадено на: 21.10.2009
Автор: Вест
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Дасти Хил,
Забелешка:
ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО ДАСТИ ХИЛ, БАСИСТ ВО „ЗИ-ЗИ ТОП“

Клучни зборови:
2009 Вест Дасти Хил

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат