Наслов:

(ДЕ)МИСТИФИКАЦИЈА НА МИТОТ ЗА ДИРИГЕНТОТ

МАЕСТРО, ФАТИ ЈА ПАЛКАТА

Објавено на: 14.10.2009
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21811 | Страна: 19


Клучни зборови:
Оливер Балабурски Ангелина Димоска Маја Чаначевиќ 2009 диригент Нова Македонија Борјан Цанев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат