Наслов:

МНОГУ ГОСТИ И МНОГУ ПУБЛИКА НА ЈУБИЛЕЈОТ НА БАЛЕТОТ

Кон Гала-концертот посветен на 60 години од постоењето на Македонскиот балет

Издадено на: 05.10.2009
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонскиот балет, Екатерина Сафонова, Горги Смилевски, Александра Мијалкова, Дмитро Чеботар, Кадир Окурер, Олена Филипјева,Сергеј Сидарски, Мими Поп Алексова, Бобан Ковачевски, Франчска Паолини, Мик Ѕени, Ивана Коцевска, Барбара Гарсија, Хозе Лосада,

Клучни зборови:
2009 Александра Мијалкова Барбара Гарсија Бобан Ковачевски Горги Смилевски Дмитро Чеботар Екатерина Сафонова Емилија Џипунова Ивана Коцевска Кадир Окурер Македонскиот балет Мик Ѕени Мими Поп Алексова Олена Филипјева Сергеј Сидарски Франчска Паолини Хозе Лосада

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат