Наслов:

ШТО НАПРАВИ МАКЕДОНИЈА ЗА СКАЛОВСКИ И ПРОКОПИЕВ

Несоодветно се одбележани 100-те години од раѓањето на великаните на музичката култура, Тодор Скаловски и Трајко Прокопиев

Објавено на: 26.09.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Денко Скаловски, Дојрана Прокопиева

Клучни зборови:
Тина Иванова Денко Скаловски 2009 Дојрана Прокопиева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат