Наслов:

КРИЗНА МАКЕДОНСКА МУЗИЧКА ГОДИНА

„’Струшка музичка есен‘ имаше потреба да и' се посвети на македонската музика“

Издадено на: 15.09.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Струшка музичка есен, Велика Стојкова,

Клучни зборови:
2009 Велика Стојкова Струшка музичка есен Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат