Наслов:

МУЗИКАТА НЕ ЈА ДОЖИВУВАМ ЖАНРОВСКИ

Андријана Јаневска, една од талентираните женски вокали

Објавено на: 04.09.2009
Автор: Светлана Петковска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Андријана Јаневска

Клучни зборови:
2009 Андријана Јаневска Светлана Петковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат