Наслов:

БЕЗ ДА БИДЕ ДОКОСНАТА СУШТИНАТА

Охридско лето

Објавено на: 10.08.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Дела од Бетовен, Франк,
Учесници:
Максимилијан Брат, Карл Понтен

Клучни зборови:
2009 Максимилијан Брат Карл Понтен Бетовен Франк Марко Коловски Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат