Наслов:

ВООДУШЕВИ УМЕТНИЧКИОТ КЛУЧ НА ДАУТОВСКИ

ПО НАСТАПОТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Објавено на: 04.08.2009
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Драган Даутовски,
Забелешка:
ПО НАСТАПОТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Клучни зборови:
Драган Даутовски 2009 Време

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат