Наслов:

ДОЖДОТ ГО ПРЕСЕЛИ КОНЦЕРТОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“

Филхармоничарите завчера некако успеаја да се заштитат од ветер

Издадено на: 01.08.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Концертот за пијано и оркестар бр. 2 од Чајковски, Концерт за пијано и оркестар бр. 2 во це-мол од Сергеј Рахмањинов
Учесници:
Македонска филхармонија, Ратимир Мартиновиќ, Серџо Тјемпо,

Клучни зборови:
2009 Македонска филхармонија Ратимир Мартиновиќ Рахмањинов Серџо Тјемпо Тина Иванова Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат