Наслов:

ВИСТИНСКИТЕ УМЕТНИЦИ НЕМА ДА СТРАДААТ

разговор со Дарија Андовска

Издадено на: 28.07.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Дарија Андовска

Клучни зборови:
2009 Дарија Андовска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат