Наслов:

ГОЛЕМ БРОЈ НАСТАНИ ПОСВЕТЕНИ НА МЛАДИТЕ УМЕТНИЦИ

Музичката младина на Македонија во рамките на „Охридско лето“

Издадено на: 24.07.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Музичката младина на Македонија , Летниот музички камп, Семинарот по пијано, Александар Герасимовски

Клучни зборови:
2009 Александар Герасимовски Летниот музички камп Музичката младина на Македонија Охридско лето Семинарот по пијано Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат