Наслов:

СО ПЕТИ СМИТ ИДНИНАТА Е СЕГА

ИСТОРИСКИ КОНЦЕРТ НА ПРВАТА РОК ДАМА ВО СКОПЈЕ

Објавено на: 13.07.2009
Автор: М. Костова
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Танцувајќи боса“ (Dancing Barefoot), „Бидејќи ноќта“ (Because the Night), „Глорија“ и Рокенрол нигер“
Учесници:
Пети Смит,
Забелешка:
ИСТОРИСКИ КОНЦЕРТ НА ПРВАТА РОК ДАМА ВО СКОПЈЕ

Клучни зборови:
2009 М. Костова Пети Смит

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат