Наслов:

НЕ САКАМ ДА ДАВАМ КОМПЛИМЕНТИ, НО ОХРИД Е ПОСЕБЕН ГРАД

Италијанскиот композитор Енио Мориконе, на средба со новинарите

Издадено на: 11.07.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Енио Мориконе,

Клучни зборови:
2009 Енио Мориконе Охридско лето Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат