Наслов:

„ОХРИДСКО ЛЕТО“ ДА СЕ ВРАТИ НА СТАРИТЕ ПАТЕКИ

Присуството на естрадни концерти на „Охридско лето“ наидува на негативни реакции

Издадено на: 08.07.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Охридско лето

Клучни зборови:
2009 Охридско лето Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат